Min älskade tatuering

Det tog lång tid för mig att bestämma vad jag skulle tatuera, men jag har länge vetat att jag har velat ha någonting med liljor, som vid sidan av tulpaner är mina favoritblommor. Jag visste också att jag ville att den skulle sitta på vaden och sluta en liten bit nere på foten.

För några år sedan blev min lillebror tillsammans med dottern till en otroligt duktig tatuerare, och som den konstnär hon är gick hon i pappans fotspår. Det var då jag verkligen bestämde mig för att göra den. Det jag önskade var tre liljor i olika stadier av blomning, min man och mina barns första bokstav ganska väl gömda så man inte såg dem i första taget och jag ville också ha den ganska snirklig och i gråskala. Här är resultatet, fotad när den var helt nygjord för snart ett år sedan.

Konstnären som tatuerade den heter Jolina Holmström, och hon har även gjort mina två andra tatueringar. Men den här, den älskar jag mest, kanske för att den betyder mycket för mig.

Om ni hittar bokstäverna O, A och J i tatueringen lovar jag att tillägna personen i fråga ett alldeles eget inlägg Eller en chokladask. Mina vänner och släktingar som vet var bokstäverna sitter får inte delta, i alla fall inte officiellt. Jag kan skriva ett inlägg om er ändå om så önskas, men äran får ni inte!

Ett inlägg om min vackra med mina älskade skapad av

Annonser


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s