vad händer?

Ja, ibland undrar jag vart tiden tar vägen. Jag hinner inte riktigt med. Det skjutsas till träningar, det promeneras med hunden, det pysslas här hemma och jag försöker tappert hålla tvättberget under kontroll. Det senare lyckas jag väl med si så där… 😉

Jag har funderat en del på varför jag inte bloggar så mycket längre. Visst, jag är en del på Facebook, men det är ju ett helt annat forum där man inte bloggar direkt, utan bara skriver korta meddelanden om vad man pysslar med eller skriver/chattar med återfunna vänner. Det är som om skrivarlusten inte finns just nu. På tåget till och på tåget från Narvik satt jag med minilaptopen och försökte formulera en del av de stolpar jag hade att arbeta med i den skönlitterära text jag jobbar på ibland, men det var som stopp. Orden vill inte helt enkelt, och jag tycker inte om när de bestämmer. Men det finns inget jag kan göra åt saken, vill orden ha semester kan jag inte hindra dem. Jag hoppas de kommer tillbaka snart, pigga och utvilade.

Annonser

4 kommentarer on “vad händer?”

 1. Annette skriver:

  Hej!
  Hoppas att orden kommer tillbaka snart. Saknar dina inlägg.
  Kram Annette

 2. Annette skriver:

  Jag saknar dina inlägg. Hoppas att allt är bra med er och att ni får en skön sommar.
  Kram Annette

 3. Anna skriver:

  Hej, som så många andra har jag hittat din blogg när jag sökt info om diskbråck. ”Tyvärr” känner jag igen mig skrämmande mycket i din historia, men det är förstås fantastiskt att höra att det kan gå väldigt bra och att det går att bli smärtfri (känns overkligt just nu). Tack!

 4. 4U2 skriver:

  Hej. Läste din blogg från när du opererade din rygg 2007. Jag har gjort detsamma nu, två diskar men större skillnad kan inte finnas. Har du ngn mejl och lust att berätta lite om hur det gick, när det blev bra, om 3 månader ss räckte m.m?
  MVH/4U2


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s