nu har jag verkligen bestämt mig

Jag har i över sex år vetat hur min framtida tatuering ska se ut och vart den ska sitta. Under alla dessa år har i princip ingenting i dess utseende förändrats, så jag räknar med att jag knappast kommer att varken ångra mig eller att ledsna på det motiv jag så gärna har velat ha.

Sedan ungefär ett år tillbaka har min lillebror ett förhållande med en helt underbar tjej som dessutom utbildar sig till just tatuerare. Nu, först nu, känns det verkligen så rätt att äntligen göra den. Jag har dragit på det för att jag är rädd att det ska göra för ont och för att det inte ska bli precis som jag vill ha det, men nu finns inte de tvivlen längre. Jag känner mig 100 % säker på att jag kommer att få precis det jag vill ha med henne som konstnär.

Nu är det bara en tidsfråga. När hon känner sig trygg med sina kunskaper så ska den dit. Äntligen. Vem vet, det kanske blir som för min man. I bilen på väg hem från att ha gjort sin första tatuering börjande han planera för sin andra. Det är fem år sedan, och han har fortfarande inte gjort den, men han pratar om det då och då och jag är övertygad om att den kommer så småningom.

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Annonser


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s