snabbaste, enklaste och godaste sommarsalladen

Mango- och spenatsallad

1 påse färsk bladspenat, gärna babyspenat
1 stor röd lök
1 förpackning frusen mango i tärningar

olja
salt
vinäger
persilja

Tina mangotärningarna på en tallrik. Det fantastiska med den frusna mangon är att den är lika god som den färska och du slipper allt tjorv med att hitta en som är lagom mogen och att skära runt den irriterande kärnan. Frusen mango is the shit!

Halvera och skiva löken tunt, blanda med bladspenaten i en skål. tillsätt den tinade mangon och blanda om.

Blanda en vinaigrette på olja, salt, vinäger och persilja. Häll över den precis innan servering eller ställ den i en dressingflaska bredvid och låt gästerna välja om de vill ha vinaigrette eller inte.

Mango- och spenatsalladen passar utmärkt till grillat fläskkött, som t.ex. benfria kotletter och karrékotletter. Eller att äta precis som den är.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Annonser


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s