Kyckling med kokos-currysås

Gott och snabblagat!

2 msk curry
1 tsk olja
1 gul lök
1 msk vitvinsvinäger
4 kycklingfiléer
1 stor purjolök
2 dl kyckling- eller grönsaksbuljong
1 burk kokosmjölk
salt
peppar
ev. färsk koriander till servering

kokt ris

Häll curry och olja i en kastrull, sätt den på plattan och tillsätt finhackad lök, vinäger och strimlad kyckling – rör om. Lägg i skivad purjolök och tillsätt buljong. Låt det sjuda i fem minuter. Tillsätt kokosmjölk och låt sjuda ytterligare tio minuter innan du smakar av med mer curry, salt och peppar. Servera med ris.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Annonser


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s