Knäppt? Kanske…

När jag fastnar för en låt kan jag spela den på repeat en hel dag. Min man blir vansinnig, men jag älskar det. För femtioelfte gången idag spelar jag den nya versionen av I’m Yours med Jason Mraz. Jag får inte nog.

(Tack för länktipset, barbis!)

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Annonser

3 kommentarer on “Knäppt? Kanske…”

 1. barbakvinna skriver:

  visst är den skön… jag kan inte heller få nog..
  kram ankipanki

 2. Mia skriver:

  Detta är så upplyftande att läsa!!! Jag gjorde min operation den 14/4. Tyvärr hände det något med skruvarna, så några dagar efter op fick jag svår ischias i båda benen och efter en vecka fick jag opereras igan och skruvarna togs bort och jag har nu korsettbehandling istället och lite strängare restriktioner än vad jag annars skulle haft. Så i söndags kom jag hem efter 14 dagar på sjukhus. Slutresultatet skall dock bli samma säger dom. Just nu kämpar jag på med kryckor, värktabletter, trötthet etc. Då känns det skönt att läsa vad jag har att hoppas på längre fram :).

 3. jenny skriver:

  hej. så intressant och upplyftande att läsa om din kamp. jag är på ett sätt mitt i den.. genom min sambo. han har för 4 mån sedan op. ryggen för diskbråck, vilket inte har blivit så bra så nu är det tal om stelop. tankarna är ju kluvna.. skulle vara jätteskönt om det går så bra som det gjort för dig. du får jättegärna maila mig om tankar och saker man ska göra osv..
  //jenny


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s