Middagar, mån-fre v. 14

Måndag: Pasta Carbonara

Tisdag: Sötsur fläskköttsgryta m. wokgrönsaker och ris

Onsdag: Ugnskyckling, rivna morötter, örtsås och ris

Torsdag: Skinksallad m. kidneybönor

Fredag: Benfria kotletter med päron- och ädelosttäcke, ugnsstekta rotsaker och ruccolasallad m. tomat

Benfria kotletter med päron- och ädelosttäcke

4 benfria kotletter
2 skivade päron
75 g tunt skivad ädelost
2 msk honung

Bryn kotletterna i stekpanna, salta och peppra och lägg i ugnsfast form. Stek päronskivorna lätt, lägg dem på kotletterna. Toppa med ädelost och gratinera i ugn, 250 grader, i 5 minuter. Ringla över honungen precis innan servering, ät med ugnsstekta rotsaker och en god ruccolasallad.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Annonser


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s